top of page

Reviews

Marmor 01.jpg

KUNDEUDTALELSER

Udvalg af kundeanmeldelser

Se flere på Google eller på min Facebook-side.

"Anders ekstremt dygtig og perfektionist til fingerspidserne. Jeg kontaktede Anders vedrørende et star wars projekt, og allerede ved hans forarbejde og research var jeg blown away. De første 2 heldags sessions er færdige og resultatet er out af this world."

- Michael Søe Jensen

"En rigtig kunstner, Anders er er så omhyggelig, så fokuseret, så professionel, så ambitiøs. Kvaliteter der ses sjældent hos mennesker generelt.. Jeg er vild med den unge mands kompetencer.
Anders er ikke bare en tatovør, som så mange andre, Anders skaber UNIKKE værker, som ingen andre.

Tak for samarbejdet."

- Nikolaj N. Andersen

"Kan helt klart anbefale Anders, jeg er nu blevet tatoveret 2 gange af ham og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Han er både en virkelig dygtig tatovør, men også virkelig flink og let at snakke med. Bare kom igang med at book en tid, hos Anders!"

- Mathias Jensen

"Super kompetent og dygtig tattovør! Jeg har fået flere tattoveringer professionelt lavet andre steder, men Anders var den mest kundevenlige og ansvarlige jeg har erfarret. Den idé jeg først kom med, kunne ikke lade sig gøre og ville ikke have fungeret ordentligt i realiteten og Anders kom med et godt forslag, så jeg faktisk fik det jeg ønskede - og blev super glad for det!"

- Victoria Mortensen

Sponsorer / Partnerskaber

Succesrige samarbejder

Bilag 05 IQ Tattoocare.png

IQ Tattoo Care

Untitled design.png

Inkfillers

SUPPLY_TATTOO_LOGO.png

Supply-Division

Marmor 01.jpg

Klar til at booke din session?

Husk at forberede dig grundligt, inden du booker tid til din næste tatovering.

 

For at lette din forberedelse har jeg samlet en lille portefølje med mine tidligere værker samt en masse nyttig info på min FAQ-side. 

FAQ-siden indeholder alt, du skal vide både før, under og efter din session hos mig. 

bottom of page