top of page
Marmor 02.jpg

Tatoveringer

Før du booker din tatoveringstid, så brug lige et øjeblik på at kigge igennem min portefølje nedenfor, så du kan få dig et indtryk af min unikke tatoveringsstil. Alle tatovører har deres egen måde at designe og tatovere på, så det er vigtigt, at min stil passer til det, du ser for dig med din specifikke tatovering.

Jeg er ekspert i at skabe skræddersyede "dark art" tatoveringer med en speciel frihåndsteknik, hvor jeg lader din krop styre designet og hvor min inspirationen ofte kommer fra det mystiske og makabre. 

Hver tatovering, jeg laver, er en helt unik og individuel kunstform, skræddersyet til at passe til din krop. Jeg arbejder ikke med realisme, farver, bogstaver eller andre stilarter – jeg fokuserer udelukkende på at lave enestående og skræddersyede dark art-tatoveringer, der efterlader et indtryk på beskueren.

Det er vigtigt, at min tatoveringsstil passer til det, du ønsker til dit projekt. Så tag dig god tid til at kigge igennem og visualisere den kunst, du gerne vil bære med dig. Forestil dig, mens du scroller igennem min portefølje, hvordan min stil harmonerer med din idé. Når du er klar, så hop over på min bookingside og send en forespørgsel.

 

Jeg ser frem til at hjælpe med at realisere din vision!

Bilag 03.jpg

Udforsk min portefølje

Som tatovør har jeg min helt egen unikke stil, ligesom hver kunde har deres egne idéer til deres tatovering. Tag et kig i min portefølje for at se, om min stil matcher det, du leder efter. Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte, så kan vi drøfte dine forventninger. Jeg er her for at hjælpe med at realisere din tatoveringsvision!

bottom of page