top of page
81185430_2546694265428492_48874035657079

"Be Unique"

Min fascination for det mørke startede allerede, da jeg var helt lille - i det mørke, dunkle Jylland. Allerede dengang var jeg helt syg med de gamle gyserfilm og hele det mørke, gotiske univers. Passionen udviklede sig hurtigt til en drøm om at blive animator for derigennem at kunne skabe tegnefilm med et mørkt twist.
 

Skridtet tog jeg i 2008, da jeg startede på Tegneakademiet i Viborg for at forfine mine tegnefærdigheder. En regulær tegnebesættelse udviklede sig, og allerede året efter flyttede jeg til København for at dygtiggøre mig yderligere på Den Klassiske Tegneskole. Skæbnen tilsmilede mig hurtigt herefter, og jeg kom under vingerne på den inspirerende animator Darren Kordich, der lærte mig utroligt meget om design og kreativitet på The Art Academy.
 

Ved siden af studierne, kastede jeg mig som en besat ud i diverse kurser, herunder maleriteknikker og design. Det var i disse skabende år, at mine drømme stille og roligt ændrede karakter - fra at ville skabe dystre animationsfilm til at ville forevige mine billeder på menneskers kroppe. Det ene lærred blev skiftet ud med et andet, så at sige.
 

I 2013 blev jeg en del af All Ink Tattoo, hvor jeg et par år senere afsluttede min læretid. Freelance-eventyr fulgte trop hos hhv. Zoi Tattoo, Selfmade og Lucky Bastards. Men i 2021 var det på tide med en forandring. Jeg ville genfinde min oprindelige passion for den mørke tegnekunst. Derfor etablerede jeg mit eget sted - et privat studio i København. Her har jeg fundet roen og skabt rum til at udforske mine egne idéer, hvor jeg atter kan få lov til at nørde min passion for det makabre, det dystre, det mørke. Derudover kan jeg give hver enkelt kunde den tid, ro og opmærksomhed, som deres projekter både kræver og fortjener.

I en kort men lærerig periode fra 2022 var jeg en stolt del af det inspirerende kunstnerkollektiv, Dropout Collective. Det var en utrolig berigende oplevelse at dele ideer og kreativ energi med andre dygtige kunstnere. Desværre måtte jeg trække mig fra dette samarbejde på grund af stigende forpligtelser og hektiske tidsplaner. Jeg indså, at jeg måtte fokusere på mit eget kunstneriske studie for at forfølge mine personlige visioner og dykke dybere ned i mine kreative, mørke udfoldelser.

 

I mit eget studie, mit kunstneriske helle, har jeg plads og ro til at arbejde på mine oliemalerier, der ofte er udstillet i lokalet og fungerer som en kilde til inspiration. Det er også en måde for mig at blive ved med at udvikle mig og udforske nye idéer til kommende tatoveringer.
 

I de svagt oplyste korridorer i studiet har min klippe og forlovede, Linn, påtaget sig rollen som shop manager. Hun sørger for, at alting kører gnidningsfrit, så vores kære kunder føler sig trygge og hjemme, og alle deres behov bliver taget hånd om. Med hendes positive væsen og gode evne til at organisere er hun med til at skabe et rum, hvor kreativiteten kan blomstre, og hvor vores kunder altid forlader studiet med et smil.

Marmor 02.jpg

Klar til at booke din session?

Jeg anbefaler kraftigt, at du foretager din indledende forberedelse så godt som muligt, inden du booker en tattoo session. For at hjælpe dig med at få et forspring, har jeg samlet en portefølje, der viser mit arbejde, og en oversigt over hyppigst stillede spørgsmål på min FAQ-side, hvor du kan fordype dig i nødvendige oplysninger, læse mere om min tatoveringsstil og forberede dig før og efter en tatoveringssession med mig som din tatovør.

bottom of page