top of page

Booking

LÆS OMHYGGELIGT, INDEN DU UDFYLDER BOOKINGFORMULAREN NEDENFOR

Fra den 1. november hvert år begynder vi at tage imod booking-forespørgsler for det kommende år, fra januar til december. Typisk er året booket ud på under en uge, men fortvivl ej, hvis du ikke når at indsende din bookingforespørgsel inden da; vi har af og til aflysninger og nye åbninger i løbet af året. 

 

Bemærk, at jeg grundet mange forespørgsler desværre ikke kan imødekomme alle tatoveringsprojekter. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om tilgængelighed eller for at blive tilføjet vores afbudsliste. Mine arbejdstider er fra 10:00 til 17:30, mandag til fredag hver uge.

SÅDAN UDFYLDER DU FORMULAREN

For at sikre, at jeg forstår din idé bedst muligt, er det vigtigt, at du udfylder hele bookingformularen. Vælg gerne tre af mine tidligere tatoveringsdesign fra mit portefølje, som du godt kan lide. Du er også velkommen til at uploade skærmbilleder fra mine sociale medier, som altid vil indeholde mere opdaterede billeder. Upload mindst et referencebillede efter eget valg.

Brug gerne et øjeblik på at gennemgå vores bookingretningslinjer, som du finder nederst på denne side. Disse retningslinjer dækker vigtige detaljer om min unikke tatoveringsstil, varighed af sessioner, krav til depositum og meget mere. Derudover forklarer de mere om vores studie, der er fri for stoffer, alkohol, og personer involveret i kriminel aktivitet. Dette er for at sikre en sikker og tryg atmosfære for både os og vores skønne kunder. 

Bookingformular

Ønsket placering?
Ønsker du mit “G” logo inkorporeret i din tatovering?
Klik for at uploade
Klik for at uploade
Klik for at uploade
Upload File
Upload File
Upload File
Foretukne betalingsmetode

Tak for din forespørgsel! Du vil høre fra mig så hurtigt som muligt.

Bookinginfo og retningslinjer

OBS! LÆS OMHYGGELIGT!

MIN STIL
Jeg er specialist i at skabe unikke, frihånds-designede "dark art" tatoveringer. Jeg udfører ikke realisme, farvearbejde, lettering/skrift eller andre stilarter. Mit fokus ligger på at skabe skræddersyede, dystre kunstværker, der skiller sig ud fra mængden.

Tip om frie tøjler: Jo mere kreativ frihed, du giver mig, jo mere kan jeg skræddersy en tatovering, der passer perfekt til dig og din unikke krop. Plus, det gør processen ekstra sjov for os begge. Sig gerne til, hvis du ønsker mit signatur "G" logo inkorporeret i tatoveringen (se mit portfolio for et referencebillede).

 

INGEN COVER-UPS ELLER RETOUCHES
Jeg laver ikke cover-ups, og jeg ændrer heller ikke i andre kunstneres arbejde af respekt for det originale kunstværk. Undtagelsen fra denne regel er små cover-ups, der ikke ændrer mit originale design. Mit mål er at skabe helt unikke kunstværker, der er specialdesignet i min signaturstil og tilpasset din krop.

 

VARIGHED AF SESSIONER
Fleksibilitet er nøgleordet. Jeg tilbyder heldagssessioner, dobbeltsessioner og endda tredobbelt sessioner, så du frit kan vælge den varighed, der passer bedst til dig og din tatoveringsvision.

DEPOSITUM PÅKRÆVET
For at sikre din plads kræves der et depositum for hver booket session. Du kan nemt overføre depositummet via MobilePay, Revolut eller almindelig bankoverførsel. Denne proces sikrer engagement og professionalisme hele vejen igennem. Yderligere detaljer følger i din bookingsbekræftelse.

ELEKTRONISK BETALING FORETRUKKET
Vær opmærksom på, at vi foretrækker elektroniske transaktioner frem for kontanter. Sørg derfor for at have en af de angivne betalingsmetoder klar til din indbetaling og sessionsbetaling. Hvis du specifikt ønsker at betale med kontanter, bedes du kontakte os på forhånd for en særaftale.

INGEN ALKOHOL, STOFFER ELLER PERSONER INVOLVERET I KRIMINALITET
Vis respekt for studiet og for ejerne af bygningen ved at overholde deres regler. Det betyder, at ingen stoffer, ingen alkohol og ingen personer involveret i nogen form for kriminel aktivitet har adgang til lokalerne. Jeg tatoverer desuden kun personer over 18 år. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse sessioner og nægte adgang til lokalerne, hvis disse regler ikke overholdes. Lad os sammen skabe en tryg og imødekommende atmosfære for alle.

FOKUS PÅ DIN KOMFORT & DIT PRIVATLIV 
Vi sætter din komfort og beskyttelse af privatlivet i højsædet. Vi har en professionel og imødekommende atmosfære med sikkerhedsforanstaltninger som kameraovervågning, låse og matterede vinduer for at sikre dit privatliv. Vi tager kun imod planlagte aftaler, og åbner ikke døren for drop-ins eller uventede besøg. Kræver din tatovering tøjafklædning, bliver du udstyret med "pasties" og guidet til et omklædningsområde. Vi stræber efter at opretholde en lun og rar temperatur, og tilbyder fri adgang til drikkevarer ude i køkkenet. Vi vil gerne have, at du føler dig forkælet hos os, så vi hører meget gerne, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre - del endelig eventuelle ønsker i kommentarfeltet ovenfor.

bottom of page