top of page
Marmor 02.jpg

FAQ

At planlægge og gøre klar til din nye tatovering er en spændende og afgørende del af processen, da tatoveringen bliver en del af din livshistorie – en historie, som jeg er taknemmelig og beæret over at være en del af.

For at sikre at du får den bedste oplevelse har vi samlet en række vigtige oplysninger til dig på denne side. Du vil her kunne finde detaljer om alt lige fra priser og depositum til varigheden af sessionerne og mere. Din tryghed og tilfredshed er vores højeste prioritet, så brug gerne et par øjeblikke på at læse det hele igennem, så du er godt forberedt inden din session.

Booking

Fra den 1. november åbner vi op for forespørgsler om bookinger for det kommende år, fra januar til december. Hvis du ikke når at booke inden den 1. november, fortvivl ikke; der kan være aflysninger og nye ledige tider i løbet af året. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information om tilgængelighed eller for at blive tilføjet til vores venteliste.

Mine normale arbejdstider er fra 10:00 til 17:30, mandag til fredag, hver uge.

Priser

Dags-session - DKK 8.000

Dobbelt-session - DKK 15.000 (spar DKK 1.000)
Trippel-session - DKK 22.000 (spar DKK 2.000)

 

For hver tatoveringstime ekstra efter kl. 17.30: DKK 2.000 
 

Ved booking af en tatoveringssession opkræves et depositum på DKK 1.000, som bliver fratrukket den samlede pris på mødedagen. Depositummet refunderes ikke ved aflysninger foretaget inden for 14 dage før den planlagte session. 

​​

Din komfort er i højsædet, mens du er i studiet, og vi tilbyder derfor gratis adgang til kaffe, te og sodavand under dine sessioner. Derudover benytter vi kun højkvalitets tattoo-indpakning såsom Second Skin eller Tattoo Armour for at sikre den bedst mulige oplevelse. Som en ekstra service inkluderer vi gratis aftercare-produkter, som du kan tage med dig hjem for at pleje din nye tatovering.

  •  

Antal sessioner til dit specifikke projekt

Vi går meget op i at sikre, at din tid hos os ikke kun er effektiv, men også både både tryg og behagelig.


Der er flere faktorer, der kan have indflydelse på, hvor meget vi kan nå i løbet af én session. Din smertetærskel, din hudtype, om du har taget en ven eller partner med, og de små pauser til en smøg eller en kop kaffe spiller alle en rolle. Og naturligvis har tatoveringens unikke stil, kompleksitet, størrelse og placering også en betydning.

Et lille tip: At tatovere kranier og bio-organiske elementer er lige i min boldgade. Det er begge specialer, og jeg har flere års erfaring med begge elementer. Det betyder også, at vi kan få mere gjort på kortere tid.

 

Når du har sendt din bookingforespørgsel, finder vi ud af, hvor mange sessioner der passer til dit projekt. Jeg foretrækker at booke en ekstra dag frem for at risikere at blive for knap i tidsplanen, og derfor plejer jeg at afsætte ekstra tid. Det er nemlig vanskeligt for mig at tilføje en ekstra dag til en allerede fyldt kalender, mens vi altid kan aflyse en dag, hvis vi bliver færdige før tid.

Fokus på din komfort & dit privatliv

I vores studie sætter vi din sikkerhed, privatliv og komfort i højsædet.

For at sikre en tryg og fortrolig atmosfære har vi implementeret nogle sikkerhedsforanstaltninger. Dette inkluderer brugen af sikkerhedskameraer, låste døre og matterede vinduer, som sikrer diskretion. Vi modtager kun planlagte aftaler og undgår uanmeldte besøg. Yderligere sikrer vi tryghed gennem kameraovervågning i tatoveringsområdet samt uden for indgangen.

Din fortrolighed under tatoveringssessionen er vores førsteprioritet. Hvis din tatovering indebærer tøjafklædning, vil vi guide dig hen til et dedikeret omklædningsområde. Derudover tilbyder vi forskellige muligheder for at dække til, som for eksempel 'pasties', der sikrer din komfort gennem hele sessionen.

Derudover lægger vi vægt på at skabe en tryg og hyggelig stemning under dit besøg. I vores studio udgør vi et lille og tæt team, som sædvanligvis kun inkluderer mig selv og lejlighedsvis min forlovede, Linn, der også hjælper med at drive studiet. Det vigtigste for os er dig – vores værdsatte kunde. Af og til har vi den fornøjelse at byde en talentfuld gæstekunstner velkommen i vores lokaler. Ved at være få her i studiet sikrer vi, at du får en oplevelse, der er fokuseret, tryg og afslappet.

Det er også vigtigt for os at skabe en behagelig atmosfære. Vi forsøger at opretholde en behagelig temperatur i studiet og tilbyder gratis adgang til drikkevarer som kaffe, te og sodavand under dit besøg.

 

Vi er stolte af, at vi kører et professionelt, sikkert og komfortabelt studie og er dedikerede til at give en enestående og personlig oplevelse til hver enkelt kunde. Har du specielle præferencer eller behov for at gøre dit besøg endnu mere behageligt, så giv os endelig besked i kommentarfeltet, når du udfylder bookingformularen.

Arbejdsvilkår

  • Jeg tatoverer ikke personer under 18 år, uanset forældrenes tilladelse.

  • Tatoveringer udføres ikke på personer under påvirkning af alkohol eller andre substanser.

  • Jeg tatoverer ikke områder på kroppen, hvor tatoveringen ikke vil holde godt eller give det optimale resultat. Dette sikrer den bedste kvalitet og holdbarhed af det færdige kunstværk.

  • Jeg nægter at tatovere nazistiske symboler eller andre motiver, der fremmer had.

Aflysninger og ændringer i tider

Vi forstår, at planlægning af tatoveringssessioner kan være en udfordring for nogle ift. langsigtede planer. Vi er fleksible med hensyn til at ændre din tid, hvis der opstår uventede ændringer i din kalender.

 

Det er vigtigt at bemærke, at depositummet ikke refunderes ved aflysninger, der foretages inden for 14 dage før den planlagte session. Vi beder om forståelse for, at vi er afhængige af en velorganiseret kalender for at sikre både shoppen og vores hverdag. Derfor er det afgørende at respektere vores alles tid og varsle ændringer og aflysninger i så god tid som muligt. Ved sen aflysning bliver det vanskeligt for os at tilbyde denne tid til en anden kunde, så jo hurtigere du kontakter os, jo bedre.

I tilfælde af sygdom opfordrer vi dig til at kontakte os hurtigst muligt.

Billede til forberedelse.JPEG

Forberedelse (inden sessionen)

Før en tatoveringssession er det vigtigt at møde op forberedt. Her er hvad jeg forventer af dig.

_MG_86572020.jpg

Instruktioner (efter sessionen)

Helingsprocessen er afgørende for det endelige resultat. Du kommer selv til at kontrollere denne proces, hvilket betyder, at det er dit ansvar at give din nye tatovering dens optimale pleje baseret på følgende instruktioner.

Billede til tatoverings stil og design.jpg

Tatoveringsstil og design

Jeg vil altid have at du kigger min portefølje igennem inden du booker din tatoveringssession. Da alle har deres måde at designe og tatovere på, er det vigtigt at min tatoveringsstil og design er nøjagtigt det du leder efter til dit særlige tatoveringsprojekt.

Billede til hygiejne.JPEG

Hygiejne og sikkerhed

Jeg bruger altid engangsudstyr og engangsnåle. Alt bliver pakket ind. Med hygiejnekurser opretholder jeg den vigtige viden for at give dig den bedst mulige sikkerhed.

FAQ: Projects
Billede til book mig.JPEG

Book en tid til din næste tatovering!

Du har nu gennemgået al den vigtige info, læst forberedelsen og instruktionerne grundigt igennem og forhåbentligt forelsket dig i min portefølje.

 

Hvis du ønsker at booke tid, så send endelig en bookingforespørgsel allerede nu.
 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

bottom of page