top of page

Portrætter og referencer

Jeg vil altid kræve den bedst mulige reference, når jeg laver tatoveringsportrætter - helst i den højest mulige opløsning, og hvor der er god kontrast og dybde i billedet.

Til tatoveringsportrætter af slægtninge specifikt, anbefaler jeg at du booker en professionel fotograf for det bedst mulige resultat. Fortæl din fotograf, at billederne vil blive brugt til at fremstille et tatoveringsportræt (dette kan også gælde fx hundeportrætter eller lignende). Her kan jeg varmt anbefale ROCKMOOR FILMS som fotograf til dine portrætter og referencer. Her får du i øvrigt også 15% rabat, hvis du henviser til mig.

Når jeg vælger referencer, er jeg altid lidt kræsen, fordi det vil hjælpe til at påvirke det endelige resultat. For eksempel, hvis du bringer mig en reference af et dyr, vil jeg ofte selv finde en anden reference af dyret. Dette er for at vurdere, hvad der fungerer med hensyn til vinkler, placeringen af ​​tatoveringen, detaljer, kontrast, skygger og hvad der er bedst egnet til din specielle hudtype.

Stadig ivrig efter at få lavet et tatoveringsportræt af mig? Så stol på min vejledning. Dette er simpelthen, fordi jeg prioriterer dig og det at opnå det bedste resultat.

Marmor 01.jpg

Klar til at booke din session?

Jeg anbefaler kraftigt, at du foretager din indledende forberedelse så godt som muligt, inden du booker en tatoveringssession. For at hjælpe dig med at få et forspring, har jeg samlet en portefølje, der viser mit arbejde, og en oversigt over hyppigst stillede spørgsmål på min FAQ-side. Her kan du fordybe dig i nødvendige oplysninger, læse mere om min tatoveringsstil og forberede dig før og efter en tatoveringssession hos mig.

bottom of page